Patrik Norrman

- aktuell med Konrad och Kungen

Förvisso helt övertygad om att för de flesta är Patrik Norrman synonymt med serien ”Bacon & Ägg”. Men för min del, även om jag kan uppskatta serien, är det de fantastiska illustrationerna i Tim Davys bok ”Amberville” som jag först tänker på.

Jag fullkomligt älskar alla figurerna i boken som är uppfriskande gjorda i svart och vitt och som har en känsla av fart och fläkt i sin blyertsfinish. Det är synd att Patrik, som jag har noterat, inte har fått illustrera mer. Serien ”Bacon & Ägg” har naturligtvis också den en charm som växer på en och figurerna känns igen.

Numera kan vi läs James Hund i den eminenta serietidningen Herman Hedning. Men vi har också kunnat följa Patrik i andra tidningar som Fantomen och den egna produktionen Bacon & Ägg.

Extra roligt i år är Patriks Kickstarterkampanj som enligt egna uppgifter är för att fira hans 60-årsdag. Det blir ett nygammalt seriealbum ”Konrad och Kungen” som har fått ligga till sig och marineras klart sedan 2008. Med andra ord en lagrad utgåva, det ser mycket lovande ut och spännande.

Kickstarter kampanjen hittar ni här: ”Konrad och Kungen” – ett seriealbum av Patrik Norrman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
×

Följ på Facebook