Alice’s nightmare in wonderland

- Aldora Kwee och Joey Poulin

Alice mardröm i underlandet, jag erkänner jag är helt såld på dessa fantastiska figurer ur någons mardrömmar. Dom är skrämmande, dom är kantiga, ruffiga, färgglada och framförallt dom är fruktansvärt söta.

Boken har skrivits av Aldora Kwee och illustrerats av Joey Poulin och är naturligtvis en bok för att sälja deras designkollektion. Men det gör ingenting jag går med på det för de designade figurerna har all rätt att ha en bok om sig själva. Tröjorna hade jag också med glädje burit, dom är bara så coola.

Boken är inte en ren serie, men vad är en serie om inte text i förhållande till bild. Men vi kan kalla den för en illustrerad historia, för de som opponerar sig. Smakfullt illustrerad och snyggt designat. Noterar att andra upplagan av boken nu går att beställa på www.akumuink.com och det kan jag klart rekommendera för en snygg bok, som skulle kunna bli en coffee table book. Ett bra samtalsämne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
×

Följ på Facebook