The Dark Tower

- Gunslinger born av Stephen King utgiven av Marvel

The Dark Tower är en mytomspunnen bokserie av skräckmästaren Stephen King. 2007 börade Marvel comics att ge ut den som en serie, men den följer inte böckerna rakt av. För en tid sedan råkade jag på denna serie och fick möjligheten att köpa en full volym.

Gunslinger born är den första av fem volymer och är mer eller mindre än en blandning av delar ur the Dark Tower. Den är klassiskt tecknad av Jae Lee och Richard Isanove. Den är välgjord och spännande och för ett stort fan av Stephen King tycker jag att den passar väl med Stephen Kings berättarspråk.

2010 kom ytterligare fem volymer i serien att ges ut och 2014 började man att ge ut ytterligare fem volymer i serien. Det finns också en del nummer som inte ingår i någon volym som publicerats mellan varven.

Spännande, snyggt tecknat, bra story (en del är nya historier) och kan rekommenderas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
×

Följ på Facebook