Herman Hedning

- Jonas Darnell

Hur kan man inte älska dessa urtidsfigurer Lilleman och Gammelman med flera. Får ändå erkänna att djävulen är en klar favorit bland karaktärerna. Det är alltid lika spännande att få se vilka utmaningar dom ställs inför i förhållande till sin pseudovärld. Det finns inget som är för utmanande eller normer som inte kan brytas.

Att dessutom kombinera några av mina (och vad jag förstår även Jonas) favoritämnen serier och öl är bara genialiskt. Vi får följa mängder av äventyr i ölets konst samtidigt som man kryddar det med riktig fakta. En superrolig bok som väl pryder sin plats i hyllan. Den får efterhand (som ekonomin tillåter det) säkert samsas med fler av Darnells fantastiska boksamlingar om Herman Hedning och hans kamrater.

Vill man köpa böckerna är www.hermanhedning.com ett säkert stopp på vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
×

Följ på Facebook