Kim W. Andersson

Astrid, Alena och Love Hurts - so far!

Kim W. Andersson gör fantastiska serier med ett bildspråk som andas renhet i linjer och komposition ren och skär krispighet som skulle göra vilket chips som helst sjuk av avund. Kategori horror?, humor?, morbid?, sensuellt? eller ja allt i ett eller hur man ser det.

Love Hurts är en samling av romantiska skräckserier som spänner sig över en lång period av tecknande. Man kan därmed klart se utvecklingen i tecknandet och historieberättandet. Man kan bara undrar var det skall sluta för med varje historia dras vi djupare in i en annan värld dold för oss alla men som vi kan glänta på genom historierna. Deluxe versionen som samlar Love Hurts 1 och 2 har dessutom mängder av extra material och gästskribenter såväl som homagebilder av en stor del av svensk serietecknarelit. En njutning…

Alena, en skräckserie med en fantastisk backstory och som utspelar sig i Sverige men som ändå inte blir töntig. Man är från sida till sida helt oförberedd på utvecklingen. Att vända blad är som att titta på skräckfilm och innerst inne hoppas att huvudpersonen inte stänger kylskåpsdörren, går ner i källaren där ljuset inte fungerar eller säger till sin kamrat ”det blir nog bäst om vi delar på oss och letar på vars ett håll” man vet att det kommer att hända något….

Astrid, ett rymdepos i varande. Visst kommer vi att sakna Star Wars och visst känns filmatiseringen av Linda och Valentine som en liten flopp, den var OK men ville haft mer, men med Alena startar en ny epok. Vi har blivit lovade en del 2 och siffran 1 på ryggen till boken är det jag hänger fast vid för glatta livet. Nu gäller det bara att vänta och vänta och vänta…..för i rymden kan ingen höra dig skrika.

Apart förlag här kan man köpa Love Hurts, Astrid och Alena

Kim W. Andersson , Kims sida här kan man få mer info och kanske bli en Paetron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
×

Följ på Facebook