Feltänkt

av Yvette Gustafsson

Inte alla serier är stora produktioner, ur ett volymmässigt perspektiv bara, utan vissa bara finns för att dom fyller en plats. Feltänkt är en sådan serie. Strippar i Instagramformat samlade i en liten skrift, som i det närmaste får en att tänka pamflett. Men naturligtvis på ett positivt och roande sätt.

Serien tar upp vardagsnära situationer och tankar som blir dråpliga i sin enkelhet. Berättade ur, vad jag bara kan anta är tecknarens upplevelser, får vi följa aktuella händelser från 2019 blandat med personliga upplevelser och känslor. Situationer som alla oavsett han/hon/hen-gender på ett eller annat sätt kan identifiera sig med. Ibland utifrån berättaren och som i mitt fall ofta utifrån den intet ont anande sambon i historierna.

Figurerna är härligt näslösa på ett sätt som får dom att stå ut i mängden och det avskalade uttrycket ger också utrymme till så många fler uttryck.

En härlig serie som jag gärna följer på Instagram för en paus i min vardag till utbyte mot den näslösa världen med örat mot marken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
×

Följ på Facebook