En sida om serier!

Nu börjar mitt projekt med en sida om serier att ta form. Här kommer jag att blogga om serier som intresserar mig. Serier som berör mig. Serier som säger något eller kort sagt, serier i alla dess former.

Det kan också vara möten med serier i någon form. Bokmässa, seriekonvent, föredrag eller med någon annan anknytning till seriernas värld.

Man är alltid välkommen att kontakta mig om man har tips på något som är på gång som skulle vara kul att se, uppleva eller vara delaktig i. Men detta är av naturliga skäl ett sidoprojekt för framför allt mitt eget behov. Behovet att sortera, kategorisera, visa upp och minnas alla mina möten genom åren.

Så det kommer att bli en form av utställning av gamla minnen och upplevelser blandat med förhoppningsvis fortsatta nya minnen och upplevelser och vem vet, någonstans i myllan kanske även du som hittar hit upptäcker en ny bekantskap att dela livet med.

Mycket nöje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
×

Följ på Facebook